Publicerad: lördag, 16 december, 2017 - 18:31
  • Bilden är från en hemmamatch tidigare i år. Arkivfoto

Våsc förlorade i Uppsala

Våsc förlorade lördagens bortamatch i damernas division 2 mot IK Sirius FBC U med 2-5.

Hemmalaget Sirius tog ledningen två gånger om i den första perioden, men båda gånger klarade Våsc av att kvittera, Wilma Rajalin gjorde 1-1 och Marie Waarheid 2-2. Men i den andra och tredje perioden var det bara Uppsala-laget som gjorde mål och när 60 minuter hade spelats stod det alltså 5-2 på resultattavlan.

Nu tar serien juluppehåll och kör igång igen i mitten av januari. Våsc ligger på sjunde plats av nio lag i tabellen med sex poäng på åtta spelade matcher.