Publicerad: lördag, 15 december, 2018 - 17:19Uppdaterad: lördag, 15 december, 2018 - 17:27
  • Jennifer Öström gjorde Våscs andra mål i matchen. Foto: Malin Lundberg.

Våsc vann mot Wåhla

Innebandy. Våsc vann lördagens hemmamatch i damernas division tre mot Wåhla med 2-1. Men det blev onödigt spännande på slutet.

Våsc tog taktpinnen direkt i första perioden och gjorde tidigt 1-0 genom Marie Waarheid. Man ökade på till 2-0 efter drygt elva minuter då Alexandra Nordström slog en boll i djupet som friställde Jennifer Öström. En mot en med målvakten gjorde hon inget misstag och Våsc gick till pausvila med en 2-0-ledning. I andra perioden tog Wåhla sig in bättre i matchen. Man pressade högt och Våsc blev allt mer stressade. I början av tredje perioden fick Wåhla utdelning då de gjorde sitt första mål med en kvart kvar av matchen. Man hade sedan bud på fler mål men Våscs målvakt Johanna Wikström stod i vägen och matchen slutade 2-1 till hemmalaget.
I morgon söndag möter Våsc Enköping på bortaplan.