Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 24 november, 2023 - 13:20

“Vi är inne i en intervju-rumba" – Jimmy Wargh om tränarjakten

Runt fem kandidater är fortsatt aktuella för tränarjobbet i IFK Mariehamn. 
- Vi är väl inne i något som vi kan kalla en intervju-rumba just nu, säger IFK:s tillträdande klubbdirektör Jimmy Wargh. 

Klubben håller intervjuer den här och nästa vecka. 
- Sedan hoppas jag att vi inom nästa vecka eller ett par veckor kunna komma vidare för att hålla ett eventuellt till möte med de kandidater som känns mest lämpliga. Vår förhoppning är att tränarens kontrakt ska börja gälla från början av januari men att vi har rekryterat tränaren innan dess, säger Jimmy Wargh.  

Från årets trupp är det 13 spelare där klubben inte kommunicerat ut något om, bland andra lagkaptenen Timi Lahti, Albin Granlund och Jamie Hopcutt. Av de 13 är det bara Riku Sjöroos som meddelat att han lämnar IFK i ett inlägg på sociala medier. 
- Det kommer nog dröja någon vecka i och med att vi förhandlar med en del av dem. Därför vill vi inte gå ut och säga att det är definitivt med någon åt något håll, säger Jimmy Wargh.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »