Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 18 maj, 2024 - 18:50Uppdaterad: lördag, 18 maj, 2024 - 19:07
  • Oscar Wiklöf är tillbaka efter skadan. Pressbild: SC Freiburg

Wiklöf gjorde comeback efter skadan

Efter att ha varit skadad ända sedan augusti kunde Oscar Wiklöf göra comeback på planen i dag lördag för Freiburg II i tyska tredje ligan. 

Oscar Wiklöf skadade en sena i ena låret och måste opereras, det var i mitten av augusti förra året. Först pratade det om rehabiliteringstid på ett par månader. Sen skulle han vara tillbaka i februari, men åkte på ett bakslag och det blev mer rehabilitering.  

Men i dag fick han alltså göra comeback i lagets sista match för säsongen. Han började matchen mot Viktoria Cologne på bänken och blev inbytt i slutminuterna. Freiburg II vann matchen med 1-0 men det hjälpte inte i tabellen. Redan innan matchen var det klart att Freiburg II slutade sist och degraderas till fjärde divisionen. 

Inkommande säsong har Oscar Wiklöf kontrakt med SC Freiburgs a-lag, ett kontrakt som skrevs i december och börjar gälla nu i sommar. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »