Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 29 januari, 2021 - 07:30Uppdaterad: fredag, 29 januari, 2021 - 07:30
  • Anna Südhoff och Sofia Enholm. Foto: Ålands Radio

Rådet: Sluta ligg med dina ex!

Nästan alla har en ex-partner som man behöver förhålla sig till på något sätt - speciellt om man har barn tillsammans. Men aldrig ligga! Det rådet ger Anna och Sofia i veckans Trosbekännelser.

I veckans avsnitt av Trosbekännelser kommenterar programvärdarna Anna och Sofia de manliga lagtingsledamöternas helt vansinniga kommentarer om kvinnors kostnader för mensskydd.

Men det är mest en bonus. Det verkliga ämnet för veckan är en riktig klassiker: Ex-partner. Hur ska man förhålla sig till dem, hur blir man sams med dem, och vad ska man göra med dem? Hur känns det i maggropen när man träffar ex från skoltiden, och vad ska man göra åt de där plötsliga känslorna? Och är de ett hot mot den nuvarande relationen?

Allt det där får du svar på i Trosbekännelsers avsnitt 35.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »