Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 15 januari, 2021 - 07:30Uppdaterad: fredag, 15 januari, 2021 - 07:30
  • Glöm förspel, ömhet eller kärlek. En stor del av porr idag innehåller fysisk eller verbal aggression och det som tidigare uppfattades som extremporr har nu blivit normaliserat. En stor del av porren riktar sig dessutom till barn genom kända spel, tecknade figurer och och viss produktion framställs med minderåriga.

Viktigt våga prata om porr

Det är dags att börja #prataomporr!

"Glöm förspel, ömhet eller kärlek. En stor del av porr idag innehåller fysisk eller verbal aggression och det som tidigare uppfattades som extremporr har nu blivit normaliserat. En stor del av porren riktar sig dessutom till barn genom kända spel, tecknade figurer och och viss produktion framställs med minderåriga."

Så beskriver Rädda barnen situationen. #prataomporr är ett projekt som går ut på att som vuxen våga ta upp ämnet, där Rädda barnen och Mariehamns stad samarbetar. En av dem som varit engagerad i projektet är fältaren Linus Åkerholm, som är gäst i veckans Trosbekännelser.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »