Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 12 juli, 2024 - 06:14Uppdaterad: fredag, 2 augusti, 2024 - 11:43
  • Johan Pettersson fick ge sig i singel, men har mixed och dubbel att se fram emot. Arkivbild.

Donner ännu obesegrad, Pettersson utslagen i VM

I veteran-VM i bordtennis som pågår i Rom i Italien började utslagsmatcherna under torsdagen. Marina Donner är fortsatt med i singelturneringen medan Johan Pettersson blev utslagen. 

Det var bara singelmatcher som spelades i går och Marina Donner i 40 års-klassen fick stå över den första rundan. Sedan vann hon över en italienska med 3-0 och nu väntar åttondelsfinal på lördag. 

Johan Pettersson vann först tre matcher under torsdagen i 45 års-klassen. I tur och ordning vann han över spelare från Italien, Panama och Frankrike. Men när det var dags för sextondelsfinal blev en rumän för svår och Pettersson föll med 0-3. 

I dag fredag spelas dubbelmatcher. Marina Donner och Johan Pettersson har sextondelsfinal i mixed att se fram emot. Sedan spelar båda dubbel, Donner med svenskan Sofia Westholm där det blir åttondelsfinal, och Pettersson med tysken Gregor Clemens Foerster där det är 64 par kvar i turneringen. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »