Publicerad: torsdag, 13 juli, 2023 - 15:59Uppdaterad: torsdag, 13 juli, 2023 - 17:28
  • Fotbollsdamerna blev sjua. Foto: Privat

Fotbollslagen vann sina placeringsmatcher

Både damerna och herrarna vann sina placeringsmatcher i fotbollsturneringen på öspelen och slutade således sjua och 13:e.

Damerna vann över Isle of Wight med 3-2 där alla mål kom i den första halvleken. Målskyttar var Fanny Karlsson, Alva Kahnberg och Cajsa Cronström.

Herrarna vann över Falklandsöarna efter straffar. Efter full tid var det 1-1 efter att Joel Karlström gav Åland ledningen efter 16 minuter och sen kvitterade Falklandsöarna i den andra halvleken.