Publicerad: lördag, 3 juni, 2023 - 19:55Uppdaterad: lördag, 3 juni, 2023 - 20:12
  • Arvid Lundberg gjorde FC Ålands bägge mål. Arkivbild.

Bortaförlust i St. Karins för FC Åland

FC Åland förlorade lördagens bortamatch i division 3 mot KaaPo från St. Karins med 5-2 (3-2).

Redan efter sex minuter hade hemmalaget KaaPo gjort två mål genom Roope Läpinen och Wiljam Wikström.
FC Åland kom dock snabbt tillbaka för i den 14:e och 19:e minuten gjorde Arvid Lundberg två mål och det var kvitterat. Men minuten efter återtog KaaPo ledningen genom Juho Salminen, ett resultat som stod sig till paus.

I den andra halvleken gjorde Juho Salminen ytterligare två mål vilket gav slutresultatet 5-2.

FC Åland ligger sexa i tabellen med nio poäng på åtta spelade matcher. Nästa lördag väntar PaiHa på hemmaplan.