Publicerad: söndag, 7 april, 2024 - 10:57Uppdaterad: söndag, 7 april, 2024 - 22:27

En halvlek för Råtts när Finland kryssade mot Bosnien-Hercegovina

Finland spelade 1-1 mot Bosnien-Hercegovina i kvalet till damernas U19-EM på lördagen.

Åland Uniteds Tilda Råtts spelade från start, men byttes ut i halvtid. Under den andra halvleken tog Bosnien-Hercegovina ledningen i den 54:e minuten och Finland kvitterade sedan i den 67:e.

Tidigare i veckan spelade Finland mot Polen i kvalet och då föll man med 1-0. Under den matchen fick Tilda Råtts ingen speltid.

Detta var de inledande matcherna i kvalet och Finland ligger trea i fyralagsgruppen, som toppas av Nederländerna.