Publicerad: lördag, 5 oktober, 2024 - 19:38Uppdaterad: lördag, 5 oktober, 2024 - 22:49
  • Wille Nunez gjorde tre mål i lördagens match. Bilden är från en tidigare match.

IFK 2 avslutade med seger

IFK Mariehamn 2 avslutade årets division 3 med att vinna över EuPa med hela 5-2 på bortaplan i Eura på lördagen.

Segern innebar att IFK 2 slutar på sjunde plats i tabellen med 19 poäng.

Wille Nunez öppnade målskyttet efter 23 minuter och Arvid Lundberg ökade på till 2-0 innan halvtid. I den andra halvleken gjorde Nunez ytterligare två mål och sedan fastställde Daniel Boman slutresultatet 5-2 efter att hemmalaget reducerat två gånger däremellan.

IFK 2 fortsätter alltså i division 3 nästa säsong. MuSa från Björneborg vann serien och SalPa 2 från Salo degraderas till division 4.