Publicerad: söndag, 2 juli, 2023 - 12:22

JIK slog KuuLa med 3-1

Jomala IK spelade sin andra fotbollsmatch på två dagar i division fem när man slog Åbolaget KuuLa med 3-1 på bortaplan under lördagen.

Första halvleken slutade mållöst, men i den andra tog JIK ledningen genom ett straffmål av Edvin Christensen i den 54:e minuten. Ivan Lundberg utökade ledningen tre minuter senare, innan KuuLa kunde reducera i den 64:e minuten. Matchens sista mål kom i den 66:e minuten, då Ivan Lundberg nätade för andra gången under matchen.

JIK ligger nu på åttonde plats i tabellen efter tio spelade matcher. Nästa match är den 22 juli, då man tar emot TPK 2 på Vikingavallen.