Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 4 december, 2021 - 21:16Uppdaterad: söndag, 5 december, 2021 - 17:18
  • Det var ett besviket MLK efter sista matchen. Foto: Owe Sjöblom

MLK:s herrar hade inte marginalerna med sig

MLK:s herrar hade inte marginalerna på sin sida i hemmamatchen mot Hangö tennisklubb, HTK, på lördagen i division 1, det blev tre förluster i supertiebreak och endast en vinst.

Det var Sean Bailey som vann sin singelmatch med 2-0 i set. Sen förlorade både Zacharias Forsström och Philip Sogn Biskop med 1-2 och även i dubbeln med Nathan Schulz och Zacharias Forsström blev det 1-2.

Det här var sista matchen för MLK och de stannar på 15 poäng, med det leder de ännu serien. Men de övriga lagen har två matcher kvar att spela och varje match kan ge maximalt fyra poäng. HTK har tolv poäng, TVS 2 elva poäng och ETT tio poäng. Så det är fyra lag som kämpar om de tre första platserna som innebär kval till ligan. Nu får MLK vänta in de övriga resultaten för att se om det blir kval i januari eller inte.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »