Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 13 november, 2021 - 19:00
  • Satu Pirilä, Malin Ringbom och Pauline Friman. Foto: Owe Sjöblom.

Tennislagen tog poäng

Det blev poäng för både damerna och herrarna i tennisens division 1-matcher under lördagen.

Damerna spelade sin första match för säsongen och förlorade med 1-2 i Bollhalla. Pauline Friman och Satu Pirilä förlorade sina singelmatcher med 0-2 i set, men i dubbeln kunde Pirilä och Malin Ringbom vinna med 2-1 efter 11-9 i supertiebreak.

Herrarna var i Helsingfors och spelade sin femte match och det blev 2-2 mot tabelltvåan ETT. Sean Bailey och Zacharias Forsström vann sina singlar med 2-0 i set. Philip Sogn-Biskop förlorade sin singelmatch och även i dubbeln belv det förlust för Sogn-Biskop i par med Nathan Schulz.
MLK:s herrar leder sin division 1-zon med 14 poäng. ETT är tvåa fyra poäng bakom, men med en match mindre spelad. För MLK:s del återstår en match, mot HTK i Bollhalla den 4 december.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »