Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 26 juli, 2024 - 15:18Uppdaterad: fredag, 26 juli, 2024 - 16:35

Rockoffs säkerhetsansvarige: “Finns ingenting dåligt att säga”

Rockoff festivalen har säkerhetsmässigt hittills gått enligt plan och utan större incidenter, uppger Renato Mangs, säkerhetsansvarig på festivalen.  

Mangs menar att det varit en lyckad festival med mycket folk och spännande artister. En liten minoritet av besökarna har varit missnöjda med vakterna men han förklarar att det är personer som stört ordningen och som därför blivit utslängda och fått sina festivalband klippta. Ordningsvakterna följer lagstiftningen och de flesta festivaldeltagarna är nöjda med dem, betonar Mangs. 
– Vi följer de direktiv vi har för att följa ordningslagen till fullo, säger han.

Hälsovårdaren Solveig Tikander har jobbat många år på Rockoff. Hon säger att inget svårt fall hittills kommit till festivalens vårdtält. De flesta fall som kommit har ofta ätit eller druckit dåligt och blivit yra i publikhavet. Några personer har blivit utledda från området 
 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »