Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 4 maj, 2018 - 12:35Uppdaterad: fredag, 4 maj, 2018 - 17:38
  • Stadsstyrelseordförande Tage Silander tar idag inte ställning till händelserna i hamnbolaget. Arkivfoto: Jonathan Borg

"Situationen i hamnbolaget inte bra"

-Situationen som har uppstått i Mariehamns Hamn Ab är naturligtvis inte på något sätt bra. Det säger stadsstyrelsens ordförande Tage Silander, (MSÅ), i en kommentar till gårdagens pressinfo där hamnbolaget bland annat redogjorde för de inköp av eltjänster som skett utan upphandling.

Styrelsen för Mariehamns Hamn Ab tillsätts av stadsstyrelsen, men Tage Silander vill ännu inte uttala sig om huruvida han har kvar förtroendet för hamnbolagets styrelse och dess vd Leif Ahlqvist.

-Jag vill först ha alla fakta på bordet för att se vad som har gjorts, vem som har gjort vad och höra alla argument. Det säger Tage Silander.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »