Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 21 oktober, 2017 - 21:16Uppdaterad: lördag, 21 oktober, 2017 - 21:37
  • SB Somero jublar efter att ha gjort mål mot IF Fram. De vann till slut med 10-5. Foto: Malin Lundberg.

Dubbla förluster för IF Fram

Innebandy. IF Fram förlorade båda sina hemmamatcher i dag.

I den första matchen mötte man KemKi och där förlorade man med 7-8, i den andra mötte man SB Somero och där föll man med 5-10. Målskyttar för IF Fram i första matchen var Jonas Karlsson och Tommy Lundberg som gjorde två mål samt Marcus Karlsson, Gustav Mörn och Kim Mattsson som gjorde varsitt. I den andra matchen gjorde Conny Wikstrand två mål och Jonas Karlsson, Alexander Hermans och Gustav Mörn varsitt.

- Två riktigt dåliga matcher från vår sida. Vi kommer inte upp i någon nivå överhuvudtaget, säger IF Frams Gustav Mörn.

Fram hade bara tio spelare att tillgå i lördagens matcher och Mörn säger att man haft en hel del skador den senaste månaden.

- Vi har inte haft fullt lag och då har vi inte kunnat spela ihop femmor eller träna powerplay och boxplay som vi vill. Får vi bara in fullt lag tror jag det blir bra i fortsättningen, säger Mörn.

IF Fram har nu fyra förluster på de fyra första matcherna i division 3. Den 4 november spelar man nästa omgång, då tar man emot PIF 1 och FBC Turku 2 i Godbyhallen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »