Publicerad: söndag, 1 oktober, 2023 - 13:30
  • En bild från en match under förra säsongen. Foto: Johan Ågren

FBC Åland inledde säsongen med två förluster

FBC Ålands herrar inledde division 3-säsongen i innebandy med två stycken förluster på bortaplan på lördagen.

Första matchen var mot Vaksala SK IBK U, där man förlorade med 10-1. Målskytten för FBCÅ var Mathias Boman under den första periodens sista sekunder.

Andra matchen för dagen var mot IBF Grillby och var sett till resultatet jämnare. Grillby ledde med 1-0 efter första perioden och gick upp till 2-0 i den andra, men först reducerade Daniel Gräsbeck precis innan andra periodens slut och sedan kvitterade Felix Holmberg i början av den tredje perioden. Grillby drog sedan ifrån till 4-2 innan Robin Sjöblom reducerade till 4-3 med matchens sista mål då det var drygt tre minuter kvar av matchen.

Den 7 oktober är det hemmapremiär för FBCÅ, då man möter Hagunda IBF i Vikingahallen.