Publicerad: söndag, 16 oktober, 2022 - 17:58Uppdaterad: söndag, 16 oktober, 2022 - 19:04
  • Bilden är från en tidigare hemmamatch.

FBC Åland kryssade

FBC Ålands herrar spelade oavgjort 4-4 mot IBK Uppsala Teknologer U i Vikingahallen i division 3 på söndagseftermiddagen.

Efter den första perioden lede FBC Åland med 2-1 efter mål av Daniel Gräsbeck och Mathias Jansson. I den andra perioden vände gästerna och hade ledningen med 3-2 som dessutom utökades till 4-2 i mitten av den tredje perioden. Då tog FBC Åland timeout och efter det kom upphämtningen. Först gjorde Ted Nordlund 3-4 och sen kvitterade Anthon Grönqvist med en och halv minut kvar av matchen.

Efter tre spelade matcher har FBC Åland fyra poäng och ligger på sjunde plats.

I division 5 förlorade FBC Åland U mot Bälinge på bortaplan med 3-8 på lördagen. U-laget har inlett med två raka förluster.

Det var även meningen att klubbens damlag skulle ha spelat match i dag, men den matchen flyttades.