Publicerad: söndag, 17 september, 2023 - 12:43Uppdaterad: söndag, 17 september, 2023 - 13:27
  • IFK förlorade träningsmatchen mot Solna. Foto: Owe Sjöblom

IFK hockey förlorade mot Solna

IFK Mariehamns ishockeyherrar förlorade höstens andra träningsmatch när Solna Hockey vann med hela 8-1 i Islandia inför knappt 200 personer i publiken.

Resultatet speglar inte riktigt det som hände på isen, IFK vann skotten med hela 50-29, men det var gästerna som gjorde målen.

Solna gjorde det första målet i slutet av den första perioden och Dominic Ingström kvitterade just innan periodvilan. Men efter det var det endast Solna som gjorde mål.

Solna Hockey spelar också i division 3, men i den andra zonen Hockeytrean östra.

Nu har IFK en träningsmatch kvar innan serien drar igång. Inkommande lördag kommer seriekonkurrenten Norrtälje på besök.