Publicerad: lördag, 10 december, 2022 - 16:21Uppdaterad: lördag, 10 december, 2022 - 16:41

IFK:s första förlust för säsongen

Ishockey: IFK Mariehamn åkte på säsongens första förlust i division 4 när laget föll borta mot SHK Hockey Club med 4-6.

IFK var det jagande laget matchen igenom men kröp närmare en kvittering i den tredje perioden. Det avgörande målet kom med dryga tio minuter kvar av matchen. I slutsekunderna blev det grinigt och domaren delade ut fyra matchstraff, varav två till IFK-spelarna Niklas Kerwien och Otto Silfver.

Trots förlusten håller IFK undan som serieledare i kraft av bättre målskillnad. SHK har nu lika många poäng som IFK och ligger på andra plats i serien. Niklas Kerwien, Jesse Kaupinsalo, Otto Silfver och Benny Qvardfordt gjorde IFK:s mål för dagen.