Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 21 februari, 2024 - 15:45Uppdaterad: onsdag, 21 februari, 2024 - 17:21
  • Adelina Engman skrev på för BP i slutet av förra veckan. Foto: Peter Liljegren Appelquist

Stor omställning för Engman i ny klubb

Att skriva på för Brommapojkarna var ett enkelt val, säger Adelina Engman som under slutet av förra veckan gjorde klart med ny klubb.  

Engman säger att hon ville stanna kvar i Stockholm och kände dessutom några av spelarna i laget sedan innan. Klubbytet innebär också att hon går från att ha varit heltidsproffs till att nu ha ett jobb på Svenska fotbollförbundet på sidan av fotbollsspelandet. Adelina Engman ser det som en stor omställning, men att hon alltid gillat att göra annat på sidan av fotbollen.  

– Jag hoppas att det blir en bra kombination och att man ändå känner att man hinner med fotbollen tillräckligt mycket. Jag tror att det blir riktigt bra, säger hon.  

Adelina Engman har dragits med en fotskada sedan början av hösten och säger att hon nu tränar med boll och att rehabiliteringen går framåt.  

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »