Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 6 november, 2022 - 13:17Uppdaterad: söndag, 6 november, 2022 - 17:55
  • Zacharias Forsström spelade fyra matcher i helgen. Arkivbild.

Tre poäng för MLK herr

MLK:s herrar spelade två matcher i division 1 i helgen och det blev en förlust och en oavgjord.

Båda matcherna spelades på bortaplan och i lördagens match i Valkeakoski mot VT blev det förlust med 1-3. Nathan Schulz vann sin singel med 2-0, medan det blev förluster för Zacharias Forsström, 1-2, och Anton Koli, 0-2. Även i dubbelmatchen där Nathan Schulz och Zacharias Forsström spelade blev det förlust med 1-2. I supertiebreak blev det 9-11.

På söndagen tog LVS emot i Lahtis och den matchen slutade 2-2. Zacharias Forsström vann sin singel med 2-0 och Anton Koli sin med 2-1. Förluster blev det däremot för Nathan Schulz i singelmatchen med 0-2 och sen i par med Zacharias Forsström i dubbeln med 1-2. Även i den dubbelmatchen var det jämnt i supertiebreak som slutade 8-10.

Efter tre spelade matcher ligger MLK på åttonde plats av tio lag med tre poäng. Inkommande helg spelar herrarna sina första hemmamatcher för säsongen.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »