Publicerad: lördag, 15 juni, 2024 - 21:17Uppdaterad: söndag, 16 juni, 2024 - 22:53

IFK förlorade mot PaiHa trots tidig tvåmålsledning

I damfotbollens division tre förlorade IFK Mariehamn sin bortamatch mot PaiHa med 4-3 på lördagen.

IFK gick upp i en tidig tvåmålsledning, efter mål av Othilia Nordberg i den femte och Cajsa Kronström i den tolfte minuten, innan PaiHa fem minuter senare hade vänt och gått upp i ledningen med 3-2.

I den andra halvleken kvitterade IFK:s Stella Luoma i den 74:e minuten, men i den 92:a avgjorde PaiHas Pinja Akkanen matchen.

Efter tio spelade matcher ligger IFK femma i tabellen med 15 inspelade poäng.