Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 9 oktober, 2022 - 09:54Uppdaterad: söndag, 9 oktober, 2022 - 20:58
  • RIikka Lilja i aktion i Åland United-tröjan. Arkivfoto

Landslagsuppdrag för ÅU-spelare

Fotboll: Tre spelare i Åland United har deltagit i landslagsuppdrag den gångna veckan, medan en fjärde spelare valde att stanna hemma för att bli kvitt sina småskador.

Både Sanni Ojanen och Riikka Lilja spelade med Finlands U23-landslag som mötte Frankrike U23 i två matcher på fransk mark. Finland föll med 1-3 och 2-3. 

Signy Aarna deltog med Estland i den årliga Baltic Cup. I semifinalen slog Estland Litauen med 4-1 och under söndagen vann Esland finalen mot Färöarna med 3-1.

Även Jacqui Hand var uttagen att representera Nya Zeeland i Japan. Men Åland United uppger att hon i samråd med landslagsledningen valde att stanna hemma för att bli kvitt sina småskador och kunna köra fullt ut med Åland United i de sista ligamatcherna.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »